Με την αποδοχή των όρων χρήσης αποδέχεστε και την κάτωθι πολιτική επιστροφών.

Θα λάβω πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφοράς;

Για να λάβετε την πλήρη επιστροφή χρημάτων σας, είναι σημαντικό να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Συνεπώς, μπορείτε να δείτε το προϊόν, αλλά όχι να το χρησιμοποιήσετε (π.χ. δεν είναι δυνατόν να μαγειρέψετε με ένα σκεύος μαγειρικής και στη συνέχεια να το επιστρέψετε).

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει ανοιχτεί, δεν είναι ελλαττωματικό, αλλά επιθυμείτε να το επιστρέψετε, τα μεταφορικά σας επιβαρύνουν και το κόστος υπολογίζεται βάση όγκου.

Η επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ αν χρησιμοποιείτε τη διαδικασία επιστροφών μας και τη συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία μας.

Πόσο γρήγορα θα επιστραφούν τα χρήματα της παραγγελίας μου μετά την επιστροφή ή την ακύρωσή της

Χρειάζονται 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής με τον οποίο πληρώσατε.

Προϊόν χτυπημένο ή ελαττωματικό

Από τη στιγμή που ο πελάτης παραλάβει χτυπημένο δέμα πρέπει να μας ενημερώσει αυθημερόν μέσω e-mail με επισυναπτώμενες φωτογραφίες ώστε να προχωρήσουμε στην επιστροφή και αποζημίωση σας. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυθημερόν ενημέρωση και προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν υπάρχει η δυνατότητα αποζημίωσης.

Ο πελάτης έχει δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο και κατόπιν επικοινωνίας. Η επιστροφή γίνεται με την με την προϋπόθεση το προϊόν να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία είτε με ταινία ασφαλείας είτε με ζελατίνη ασφαλείας και το ίδιο το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Περιπτώσεις Ανωτέρας Βίας

Η εταιρίας μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παράδοσης που οφείλονται σε καταστάσεις ανωτέρας βίας (π.χ. Covid-19) ή σε περιπτώσεις που δεν είναι υπαιτιότητα μας (π.χ. καθυστερήσεις Courier της περιοχής σας).

Άλλες περιπτώσεις ανωτέρας βίας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν απεργίες, καθυστερήσεις προμηθευτών, κυβερνητικές πράξεις ή φυσικές καταστροφές κ.ο.κ.

Διαδικασία επιστροφής δεμάτων & χρημάτων

  • Ο πελάτης οφείλει να ετοιμάσει τα δέματα προς αποστολή.
  • Σε συνεργασία με την Courier, ορίζεται ημέρα παραλαβής για επιστροφή.
  • Με την αναχώρηση των δεμάτων για επιστροφή, ο πελάτης πιστώνεται το πλήρες ποσό που κατέβαλλε.