Διακόσμηση Βεράντας: Παίρνουμε Έμπνευση από Διάσημα Ελληνικά Ξενοδοχεία

Πάει ο καιρός που τα ξενοδοχεία τα διακοσμούσε ο… ιδιοκτήτης με το προσωπικό του γούστο. Πλέον κάθε σοβαρή ξενοδοχειακή μονάδα ζητά από επαγγελματίες διακοσμητές να αναλάβουν τον καλλωπισμό της.

Αυτό σημαίνει πως… όταν αναζητούμε λύσεις διακόσμησης, μια έξυπνη πηγή έμπνευσης είναι μια ματιά σε ορισμένα διάσημα ελληνικά ξενοδοχεία.

Αν έχετε βεράντα και θέλετε να κάνετε μια ωραία ανακαίνιση, αλλά σας λείπει… η έμπνευση, ρίξτε μια ματιά σε ιδέες που ξεσηκώσαμε εμείς από διάσημα ελληνικά ξενοδοχεία!

Σαλόνι σε Modern – Bohemian Style

Ο συνδυασμός της ξέγνοιαστης ανεμελιάς και του μοντέρνου κυριαρχεί σε αρκετά ξενοδοχεία και πανδοχεία που έχουν αυτές τις όμορφες, παραδοσιακές πλακόστρωτες αυλές.

Για να το πετύχετε, επιλέξτε έπιπλα από ρατάν, μπαμπού ή ξύλο, ή και μέταλλο που να θυμίζει λίγο 19ο αιώνα. Προσθέστε μαξιλάρια και ριχτάρια με έθνικ χαρακτηριστικά κι ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σε παρόμοιο στιλ… και είστε έτοιμοι!

Πάμε σε Κάτι πιο… Ρομαντικό

Αν θέλετε μια πιο ρομαντική νότα για τη βεράντα σας, θα χρειαστείτε μια vintage τραπεζαρία και μπόλικες γλάστρες και ζαρντινιέρες σε παρόμοιο χρωματικό τόνο. Ο φωτισμός πρέπει να είναι θερμός και όχι έντονος.

Και Τώρα σε Κάτι πιο… Αναπαυτικό

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο πιο ευχάριστη και αναπαυτική θα γινόταν η βεράντα σας αν, αντί για καρέκλες και σεζλόγνκ, είχατε ένα μεγάλο, απαλό καναπέ; Προτιμήστε ένα έπιπλο από πιο ανάλαφρο υλικό, όπως το μπαμπού ή το ρατάν, για να μπορείτε να το μετακινείτε εύκολα αν χρειαστεί. Εξίσου καλή ιδέα θα ήταν και μια κούνια.

Minimalism Rules στα Έπιπλα Βεράντας

Το μοντέρνο λατρεύει το μίνιμαλ – όπως και η τσέπη μας φυσικά! Το μυστικό για τέλειο μίνιμαλ, φυσικά, δεν είναι μόνο να μη… φορτώσετε τη βεράντα σας περιττά έπιπλα, αλλά και να κινηθείτε σε πιο industrial αποχρώσεις, και όσο το δυνατόν πιο ευθείες και λιγότερο περίπλοκες γραμμές.

Στιλ BBQ Lover

Αυτή η επιλογή είναι πιο δημοφιλής σε οικογένειες και εργένικες βεράντες. Ρουστίκ ή και μεταλλικά έπιπλα, ψηστιέρα κάρβουνου ή υγραερίου ως μόνιμο φόντο και άνετες ξαπλώστρες για βραδιές μπάλας με παγωμένη μπίρα στο χέρι…

Σαλόνι Εξωτερικού Χώρου Boho

Αν λατρεύετε το boho, γιατί να μην το μεταφέρετε στη βεράντα σας; Δεν χρειάζονται πολλά: κινηθείτε σε γήινες αποχρώσεις για τα μαξιλάρια, τα ριχτάρια και τα έπιπλά σας, σε σύνθετα, πολύχρωμα σχέδια. Φυσικά, δεν πρέπει να λείπουν άφθονα φυτά – ιδίως κρεμαστά στους τοίχους.

Κυκλαδίτικος Αφαιρετισμός

Φέρτε λίγο στο μυαλό σας ένα μπαλκόνι ή μια βεράντα σε ένα κυκλαδίτικο νησί: ψάθινο σαλόνι, λευκό, μπεζ και γαλάζιο και διακόσμηση από λίγα φυτά και λευκά βότσαλα…

Ονειρικό… και πανεύκολο!

Βρήκατε το στιλ που κάνει κλικ στη δική σας φαντασία; Ανανεώστε το σπίτι και τη διάθεσή σας, δημιουργώντας μια όαση χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και γαλήνης στη βεράντα σας.

Δείτε την τεράστια γκάμα μας από έπιπλα εξωτερικού χώρου, σαλόνια εξωτερικού χώρου, έπιπλα κήπου, φωτιστικά, τραπεζαρίες και γλάστρες και δώστε σήμερα κιόλας νέα πνοή στον χώρο σας!